Temel İSG
Temel iş sağlığı güvenliği eğitimi zorunlu eğitimlerden birisidir.
Temel İSG eğitimi a) Az tehlikeli işyerleri için en az sekizsaat, b) Tehlikeli işyerleri için en az on iki saat, c) Çok tehlikeli işyerleri için en az on altı saat olarak her çalışan için yapılmalıdır.
Acil durum ekipleri eğitimi
İşyerlerinde acil durumlar kapsamında aşağıda ki ekipler oluşturulur. Acil durum ekipler kapsamında bu ekiplere eğitim düzenlenmesi gerekmektedir.
Acil durum ekipleri;
a)Söndürme ekibi. b) Kurtarma ekibi. c) Koruma ekibi. ç) İlk yardım ekibi.
Konu içerikleri
9. Ekip görevleri
PKD eğitimi
Patlamadan korunma dokümanı hazırlanması yanıcı toz sis veya sıvıların bulunduran depolayan veya kullanan işletmeler gereği zorunludur.
“Patlamadan Korunma Dokümanı”, “PKD”;
– İşyerinde bulunan çalışanların olası bir patlama anında yapması gerekenleri,
– Patlama meydana gelmemesi için yapılması gerekenleri belirten belgeler toplamıdır.
Bu belgelerde, çalışanların sağlık ve güvenliği esas alınmıştır.
ATEX, Fransızca “ATmosphéres EXplosives” kelimelerinin ilk hecelerinin birleşiminden oluşmuş, “Patlayıcı Atmosferler” anlamına gelen bir kısaltmadır.
ATEX Sertifikası parlayıcı ve kolay yanıcı ortamlarda kullanılan ürünlerin yapıldığı yer için alınan uluslararası bir sertifikadır
İnsan kaynakları
İnsan kaynakları sertifika eğitimi ile temel yönetim bilgisi, insan kaynakları işlevleri yani iş analizi, işe alım süreçleri, ücretlendirme, motivasyon ve performans yönetimi ile ilgili bilgiler kazandırarak nitelikli insan kaynağı uzmanlarının yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.
İnsan kaynakları Elemanı Geliştirme Ve Uyum Eğitimi kurs programını bitiren bireyin,
İnsan kaynakları süreçlerin yasal mevzuata, kalite sistemine ve kuruluş prosedürlerine uygunluğunu sağlaması amaçlanmaktadır
İnsan kaynakları bilgi sistemi ile ilgili veri giriş, güncelleme, arşivleme ve raporlama faaliyetlerini yapması beklenmektedir
İnsan kaynakları süreçleri ile ilgili operasyonel faaliyetlere destek vermesi beklenmektedir
Kalite belgelendirmeleri
Kalite belgeleri işletmeler için önem arz etmektedir. Kalite belgelendirmeleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi
ISO 27701 Kişisel Veri Yönetim Sistemi
ISO 13485 Tıbbi Cihazlar Kalite Yönetim Sistemi
ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi
ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi
ISO 28001 Tedarik Zincirinde Güvenlik
ISO 20252 Pazar, Kamuoyu ve Sosyal Araştırma
ISO 37001 Yolsuzlukla Mücadele
ISO 21001 Eğitim Kurumları Yönetim Sistemi
ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetim
GMP Belgesi
GHP – Gıda Hijyen Belgesi
Helal Belgesi
Sedex Belgesi
BRC Belgesi
Kapasite raporu
Firmaların iletişim bilgilerini, üretim konularını, üretim kapasitelerini, teknolojilerini, makine parkını, kullandıkları hammaddeleri, sermaye ve istihdam bilgilerini ve benzeri konuları içeren, kuruluşun kimlik kartı niteliğindeki kapasite raporları birçok kurum tarafından talep edilmektedir.
Kapasite raporu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Makine yerleşim planı
İşletmelerin işyeri ruhsatı almaları için istenilen belgeler arasında üretim proseslerinde kullandıkları makinelerin ne kadar güç tüketimi olduğunu beyan eden bir proje istenir. Buna Makine Yerleşim Planı denir. Makine yerleşim planını yetkin kişilerce hazırlanması gerekmektedir.
CE belgelendirme
"CE" İşareti, ürünün ilgili teknik düzenlemesine uygun olduğunu ve ürünlerin amacına uygun kullanılması halinde insan can ve mal güvenliği, bitki ve hayvan varlığı ile çevreye zarar vermeyeceğini gösteren bir işarettir.
“CE” belgelendirmesi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
ÇED raporu
Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği Ek-2 listesinde yer alan faaliyetler için, Ek-4 listesindeki formata göre hazırlanıp, bulunduğu ilin valiliğine sunulan projeler için, projenin çevre üzerindeki muhtemel olumsuz etkilerin, alınacak önlemler sonucu ilgili mevzuat ve bilimsel esaslara göre kabul edilebilir düzeylerde olduğunun belirlenmesi üzerine projenin gerçekleşmesinde çevre açısından sakınca görülmediğini belirten Bakanlık kararıdır.
Tesis veya işletmeniz için yerleşim planı için profesyonel çizim için bizlere ulaşabilirsiniz.
Makine güvenliği eğitimi
İşyerlerinde çalışanlar bir çok makine veya ekipman kullanmaktadır. Bu makinelerde bir çok tehlike bulunmaktadır. Makine güvenliği eğitimi alarak personellerinizi tehlikelerden korunmasını sağlayabilirsiniz.
Davranış odaklı İSG
Davranış odaklı iş sağlığı ve güvenliği eğitimi işletmelerde ki olan kazaları azaltmak için önemli bir husustur. Bilindiği üzere güvensiz davranışlardan dolayı oluşan kazaların çok fazladır. Bu kazaların önüne geçebilmek adına perosnellerde davranış değişikliği yapabilecek bir eğitim içeriği olmalıdır. Bu eğitimi sağlamanın yollarından biri de davranış odaklı iş sağlığı ve güvenliği eğitimidir.
ISO 45001
ISO 45001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri, güvenli çalışma sistemlerinden oluşur. Sorumlu kuruluşlara ve bireylere yol gösteren uluslararası bir standarttır.
ISO 45001 belgelendirmesi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
ISO 9001
ISO 9001 belgesi, bir kurumun Kalite Yönetim Sistemi tarafından denetlendiğini ve ISO’nun belirlemiş olduğu standartlara uygunluğunu gösteren bir belgedir.
ISO 9001 belgelendirmesi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
ISO 22001
Gıda üretimi ve gıda sektöründe diğer tüm tehlikeleri kontrol etmek için hazırlanmış bir proses süreç kontrol sistemidir. HACCP oluşmadan önlemek ve en kısa sürede tespit edildiği gibi sistematik bir yoldan sapmaları düzeltmek amacıyla tasarlanmış adımları içermektedir.
ISO 14001
İso 14001 belgesi İşletmelerin çevreye verdikleri veya verebilecekleri zararların sistematik bir şekilde azaltılması ve mümkün ise ortadan kaldırılabilmesi için geliştirilen yönetim sistemidir
Güvenli sürüş eğitimi
Her yıl trafik kazalarında birlerce insan hayatını kaybetmektedir. Trafik kazalarının çoğu sürücü hatalarından kaynaklanmaktadır. Bu kazaları en aza indirmek için güvenli sürüş eğitimi alınması gerekmektedir. Güvenli sürüş eğitimi teorik ve pratik olmak üzere iki adımdan oluşmaktadır. Profesyonel eğitmenlerce bu eğitimi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Hazmat eğitimi
Tehlikeli Maddelere Müdahale Eğitimleri
Tehlikeli maddelerin depolanması, elleçlenmesi ve taşınması sırasında meydana gelebilecek kazalarda müdahale edecek personelin eğitimini amaçlar İşyerlerimizde bir çok kimyasal kullanımı mevcuttur. İşverenler çalışanları bu kimyasallara karşı bilgilendirmesi gerekmektedir.
KBRN eğitimi
İşyerlerinde KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer) tehlikeler karşısında farkındalıklarının artırılması, basit kişisel korunma bilgi ve becerisi kazandırılması hedeflenmektedir. Bu eğitim alınması sonrasında çalışanlar KBRN tehlikelerine karşı doğru davranışları sergileyebilir.
Sedex
Tedarikçi Etik Veri Değişimi (SEDEX), işçi çalıştırma uygulamalarının verilerinin yönetilmesinde kullanılan bir web tabanlı sistemdir. SEDEX raporu ile işletmenizin eksikliklerinin farkında varıp iyileştirmeler için yol gösterici olmaktadır.
Mesleki eğitimler
Tehlikeli ve çok tehlikeli işyerlerinde mesleki eğitim zorunluluğu vardır. Bu mesleki eğitim belgeleri olmayan kişiler o meslekte çalışamazlar. Çalışanlarınızı mesleki eğitim konusunda belgelendirmek için bizimle iletişime geçebilişiniz.
MYK danışmanlığı
Mesleki yeterlilik belgesi olmayan çalışanlar MYK belgeleri olmadan çalışamazlar. MYK danışmanlığı için bizimle iletişime geçiniz.
İSG Eğiticinin eğitimi
Eğiticinin Eğitimi
iticinin Eğitimi Sertifika Programı, öğretmen ya da eğitmen olarak çalışan kişilerin daha etkili sınıf yönetimi yapması ve öğrencilere daha iyi bir eğitim süreci yaşatabilmesi alması gereken eğitimlerden biridir.
Yüksekte çalışma eğitici eğitimi
Yüksekte çalışma işyerlerinde sıklıkla uygulanan tehlikeli çalışmalardan biridir. Yüksekte çalışma eğitimlerinin verilmesi konusunda efektif bir eğitim olan yüksekte çalışma eğitici eğitimini almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yangın eğitici eğitimi
Yangın konusunda eğitim verirken ihtiyaç duyulan uygulamalı ve teroik bilgiye sahip olmak için bu eğitimi alabilirsiniz.
Kapalı alan eğitici eğitimi
Kapalı alan işletmelerde bulunan tehlikeli bölgelerden biridir. Kapalı alan konusunda özel olarak bilgi sahibi olmak için bu eğitimi alabilirsiniz.
Eked eğitici eğitimi
Asbest söküm çalışanı eğitimi
Asbest, sahip olduğu yanmazlık, ısıya ve kimyasallara dayanıklılık, mukavemet ve izolasyon gibi özellikleri nedeniyle günlük hayatımızda geniş kullanım alanı bulmuş topraktan çıkarılan bir mineraldir. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Uluslararası Kanser Araştırma Merkezi (International Agency for Research on Cancer) tarafından “Kanserojen Maddeler Listesinde” Grup 1 A kanserojen olarak tanımlanmıştır. Gözle görülmeyen lifsi bir toz olan asbest solunduğunda akciğerlerde birikir. Pürüzlü ve çengelli yapısı sayesinde akciğerlerde tutunur ve doku zedelenmesine neden olur. Etkilerinin uzun vadede görülmesi nedeniyle yarattığı sağlık riskleri yeni yeni önemsenmeye başlanmıştır